Resultaat- en mensgericht werken aan rechtvaardigheid

Gedegen juridische kennis gecombineerd met jarenlange ervaring in de juridische werkelijkheid. Dat maakt van Bolwerk Advocatuur uw advocatenpraktijk in Zwolle. Naast kennis van zaken onderscheiden we ons door betaalbare rechtshulp te bieden, een grote betrokkenheid en laagdrempelig in contact. 

Juridische bijstand moet voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Dat is de filosofie waarop onze advocatenpraktijk in Zwolle is gebaseerd. Dit betekent dat wij uitstekende service leveren tegen zeer schappelijke en heldere tarieven. 

Jarenlange ervaring


De kracht van ons kantoor ligt in onze expertise en veelzijdigheid. Het maakt dat wij flexibel kunnen inspringen op elke situatie. Onze jarenlange kennis van onderhandelingen en procesvoering maakt dat wij er keer op keer in slagen geschillen maximaal in het voordeel van onze cliënten om te buigen.

Brede expertise


Uw advocaat behandelt uw zaak met ruime kennis en ervaring op meerdere rechtsgebieden zoals het sociaal zekerheidsrecht, Participatiewet (bijstand) WW, ZW, WLZ (Wet Langdurige Zorg, PGB), zaken tegen het CIZ, WMO, arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht en strafrecht. Zo zijn wij in een brede range van juridische aangelegenheden steeds in staat om voor u het beste uit het vuur te slepen. Met onze brede kennis van procedures en onderhandelingsstrategieën behalen wij steeds maximaal resultaat voor onze cliënten.  

Bereikbaar voor iedereen


Juridische kwesties kunnen zeer intimiderend zijn. Voor de leek kan de juridische praktijk een verwarrend doolhof lijken waaruit geen ontsnappen mogelijk is. De betrokken en persoonlijke benadering van Bolwerk Advocatuur in Zwolle maakt dat u zich vertrouwd en gesterkt zult voelen in het proces dat u met ons aangaat. Daarbij verliezen wij geen moment uit het oog dat onze ondersteuning voor u betaalbaar moet blijven. Zo halen wij maximaal resultaat voor onze cliënten, zonder dat zij hiervoor de hoofdprijs betalen. Wij werken ook op toevoegingsbasis dus met gefinancierde rechtsbijstand. Voor een betrokken en betrouwbare en betaalbare advocaat sociaal zekerheidsrecht, advocaat arbeidsrecht, advocaat huurrecht en advocaat personenen en familierecht en strafrecht in Zwolle maar ook in Kampen, Hattem, Wapenveld, Heerde, Heino, Raalte en Hasselt of Zwartsluis,. bent u bij Bolwerk Advocatuur aan het juiste adres..